WOK TO GO HAARLEM

WOK TO GO HAARLEM Heerlijk eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 19:41 Lekker!
2 aug 2022 om 21:06 de bestelling was mega koud ik had gyoza besteld het was zacht en ik proefde alleen zout
29 jul 2022 om 22:52 Veel te veel bami met heel weinig groenten. Saus had een chemische smaak. Nooit meer!
29 jul 2022 om 20:40 Perfect as always!
28 jul 2022 om 9:56 Was weer super lekker
27 jul 2022 om 21:28 Lekker eten
26 jul 2022 om 19:46 Tasted, and smelled disgusting, made me feel sick.
21 jul 2022 om 22:11 Het eten was lekker en was goed warm bij aankomst Bezorgtijd was 35 minuten Top bedankt
20 jul 2022 om 19:51 de bucket rolls waren helemaal koud en de cola zero ( die ik bestel omdat ik geen suiker mag ) was een gewone cola, dus die heb ik zo weggegooid. Verder war 50 % van de tjap tjoy stukjes wortel, ook al zo een zoete groenten. een teleurstelling,,
18 jul 2022 om 20:12 Kip was niet helemaal goed, teriyaki had een chemische smaak. Nooit meer hier bestellen.
18 jul 2022 om 9:46 Tasty food and delicious bubble tea!
13 jul 2022 om 21:35 Altijd lekker eten bij deze toko